Revelionul Bicherilor 2014

Știam că va fi frig, însă trebuia musai să facem și tura asta. Doar am făcut rezervare de pe la începutul lunii. Așa că ne-am echipat corespunzător prognozei meteo și-am pedalat pe un traseu asemănător celui de anul trecut. Diferența a fost temperatura – vreo 15 celsius mai puțin, și-am tot sperat la o rază de soare, dar nu și-a făcut făcut simțită prezența. Și am avut și ceva noroaie suplimentar, așa să știm de ce am venit.

Dar a A MERITAT!!! Față de celelalte ture din 2014 am avut și After-Bike Party, cu energizare, hidratare și gazde primitoare. Doar că energizarea a fost, doar de data asta, cu virșli, zamă și sarmale, iar hidratarea cu vin, țuică și afinată. Cu tot tacâmu’.

Și-am încheiat oficial sezonul, am povestit despre ture și concursuri, evenimente trecute și planuri viitoare. Va mai fi timp și de pedalat, nu s-a încheiat anul “pe bune”, acum a fost doar așa “oficial”.

Bicheru Cycling mulțumește celor care ne-au susținut inițiativele și MULȚUMIM, în primul rând gazdei noastre de azi: CASA DIVES.

Ture MTB