Asociația noastră vă propune să dovedim împreună că ne pasă de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, de natură și de oameni. Sperăm că valorile companiei dumneavoastră se regăsesc în intențiile noastre de acțiune și suntem încrezători că împreună vom reuși!

Scrieți-ne pe adresa sponsor @ bicheru-cycling.ro și vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Haideți alături de noi!

Conform statutului, Asociația Bicheru Cycling are ca scop promovarea mersului pe bicicletă în general, privit ca mijloc de recreere, mijloc ecologic de transport şi mijloc de afirmare pe plan sportiv (competiţional), organizarea şi practicarea ciclismului, cu precădere a ciclismului montan şi de şosea, aplicarea unui sistem organizat de selecţie, pregătire şi participare la competiţii în vederea dezvoltării activităţii de performanţă şi obţinerii unor rezultate notabile pe plan naţional şi internaţional, precum şi promovarea sporturilor montane, dezvoltarea durabilă şi protecţia mediului, implicarea socială, promovarea tineretului şi dezvoltarea societăţii civile.

Ce fel de partener ne dorim?

Pe perioada anilor 2015-2016 am beneficiat de sprijinul unor parteneri / sponsori / colaboratori, care au făcut posibile evenimentele desfășurate. Vă așteptăm să ne fiți alături în anul 2017.

1. Sponsor permanent: contribuie la susținerea activității noastre, în general. Ca și beneficiari ne obligăm să menționăm sponsorul la evenimentele organizate sau la care vom lua parte ca și participanți direcți sau colaboratori, prin următoarele mijloace: afișarea și distribuirea materialelor publicitare furnizate de către sponsor în cadrul manifestărilor organizate, afișarea sponsorului pe site-ul propriu, anunțarea sponsorului în cadrul evenimentelor organizate, amplasarea unui stand de produse cu vânzare etc.

2. Sponsor al evenimentelor pe care dorim să le organizăm:

–          concursul de copii Junior Bike Race (JBR): iunie 2017 – Ciugud

–          concursul de juniori și adulți Mamut Bike Race (MBR): septembrie 2017 – Alba Iulia

Ca și beneficiari ne obligăm să menționăm SPONSORII noștri la evenimentul susținut de către aceștia. Totodată, Beneficiarul sponsorizării se obligă să asigure promovarea corespunzătoare a SPONSORULUI pe perioada contractuală, în funcție de contribuție, prin următoarele mijloace: afișarea și distribuirea materialelor publicitare furnizate de către sponsor în cadrul manifestărilor organizate, afișare pe site-ul competiției susținute, alte modalități stabilite de comun acord.

Baza legală și deductibilitatea sponsorizării (extras din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal)

i) cheltuielile de sponsorizare și/sau mecenat și cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr.32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr.334/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad sumele aferente din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele:

1. valoarea calculată prin aplicarea a 0,5% la cifra de afaceri;

2. valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat.