2015 – The Begining

An de an întâlnim tot mai mulți bicicliști pe traseele noastre. Prin 2012, abia dacă ne strângeam vreo 3 … 4 la câte-o tură de 30km, prin împrejurimi. Au trecut câțiva ani de-atunci și acum suntem mai mulți și mai motivați. Și trecem la etapa următoare, ne dorim zone noi și trasee necunoscute încă. Unii vrem antrenamente intense, participări la concursuri și performanță sportivă. Alții căutăm peisaje montane și liniștea pădurii, relaxarea de după o săptămână de muncă. Unii ne dorim atragerea altora către această pasiune prin organizarea de evenimente și concursuri. TOȚI suntem însă uniți de plăcerea și nevoia nebună de a pedala.

Ne bucurăm că, în tot acest timp, am avut alături de noi PRIETENI. Prieteni care ne-au ajutat și susținut necondiționat. Mulțumim Alba Sport Vision pentru că au crezut în noi încă de la început, ajutându-ne de fiecare dată când am avut nevoie. În acest an avem și susținerea altor firme, care s-au alăturat eforturilor noastre de a promova în continuare sportul iubit: Elis Pavaje, Tobimar, Dacia Market și Stromteh. Credem că, împreună cu partenerii noștri – Primăria comunei Ciugud, Municipiul Alba Iulia, Alba24.ro – vom putea realiza mai bine ceea ce ne-am propus. Nu în ultimul rând, mulțumim colaboratorilor noștri de la Metropolis Sibiu pentru că ne fac să arătăm ca o ECHIPĂ.

Deși vremea nu ține deloc cu noi în această perioadă, devenind schimbătoare, rece și ploioasă aproape în fiecare sfârșit de săptămână, tot ne-am strâns câțiva bicheri. Față de anul trecut, când ne-am întâlnit în Cetate, anul acesta am ales Pista de biciclete din zona Valea Popii – Dealul Mamut, inaugurată oficial în august 2014. Am ales-o dintr-un motiv simplu: ne place. Ne-ar fi plăcut să avem și soare, însă nu putem influența vremea. Ne-am putut bucura, cu acordul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de noua zonă de picnic și agrement.

Mulțumim tuturor celor care înțeleg pasiune noastră și ne susțin. Sperăm să o facă și în continuare, să reușim în cât mai multe dintre planurile noastre viitoare. În cazul în care mai sunt și alții (parteneri, sponsori, voluntari) care ar dori să se implice, lista este deschisă 🙂

S-aveți spor la pedalat !

Mai multe poze sunt aici

Stiri