Pedalăm din pasiune, însă respectăm niște reguli. Simplu, NU?

INFORMARE:

1. Turele organizate vor fi de diferite grade de dificultate; pe pagina noastră de facebook vor fi create EVENIMENTE doar pentru turele deschise, de dificultate redusă sau medie. Fiecare eveniment public anunțat va fi suficient de amănunțit descris. Ne vei putea adresa eventuale întrebări în caz de anumite neclarități pentru a ști dinainte că te vei înscrie la tura potrivită.

2. Turele deschise Bicheru Cycling se vor organiza duminica, cu precădere. În cazul în care prognoza meteo este nefavorabilă zilei de duminică, le vom putea organiza şi sâmbăta.

3. Fiecare tură propusă presupune un efort fizic considerabil. Recomandăm orice formă de mișcare în timpul săptămânii, îndeosebi alergare, trekking, înot, o alergare ușoară seara, pedalatul în timpul zilei (chiar și până la serviciu) – pot constitui un avantaj. Nu dăm sfaturi nimănui, dar o condiție fizică bună presupune o mai mare ușurință în abordarea turelor de weekend.

4. Turele organizate nu sunt competiții, nu există PRIMUL și nici ULTIMUL. Fiecare îşi cunoaşte pregătirea fizică şi nivelul tehnic; niciun alt membru al grupului nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele accidentări. Unele trasee pot fi mai dificile şi fiecare le parcurge pe proprie răspundere. Principiul este simplu : nu te obligă nimeni să vii cu noi! Nu trebuie semnate formulare de participare, însă vei veni PE PROPRIA RĂSPUNDERE.

5. Suntem un grup de prieteni, apolitic, uniţi de aceeaşi pasiune … politica / problemele de serviciu nu vin cu noi în ture. Şi ca şi în orice grup … nu este absolut necesar ca oricine să fie acceptat.

6. Majoritatea turelor noastre sunt TURE ÎNCHISE, cu participare pe bază de invitaţie (adresate doar membrilor). Pentru a putea participa la acestea este necesară MINIM o participare la o tură deschisă.

7. În turele noastre se vor face diverse poze / fotografii (de grup, peisaje, etc.); unele dintre ele vor fi postate pe pagină, în ideea de promovare a ciclismului montan, traseelor etc. Prin participare îţi dai implicit acceptul pentru aceasta. Dacă există anumite poze care nu-ți convin (indiferent de motiv), anunță-ne și acestea vor fi șterse.

8. Nu acceptăm niciun fel de injurii sau denigrări la adresa grupului sau membrilor lui … avertizăm că nu tolerăm acest comportament. Supărările sau/și frustările altora nu sunt interesante pentru noi.

9. Cei care au participat deja la o tură deschisă şi doresc să participe şi la alte ture viitoare – închise – pentru care nu vor fi create evenimente publice pe pagină, ne pot lăsa datele de contact, completând formularul. În acest fel veți putea fi informați!

10. Ca şi în orice grup, noi vom decide pe cine vom invita și pe cine nu să ia parte la activitățile noastre; asta nu trebuie să constituie o ofensă sau supărare. Pur şi simplu aşa funcţionează aici 🙂

11. Datorită riscurilor implicate, vom accepta participarea minorilor doar însoțiți de cel puțin un părinte. Nu ne asumăm nicio răspundere privind siguranța minorilor, părintele însoțitor fiind unicul responsabil.