Donează 2% pentru Bicheru Cycling!

Până în 25 mai în fiecare an puteţi decide spre ce activităţi să fie direcţionată o mică parte din impozitul plătit statului. Acest lucru nu cere nici un efort financiar din partea dumneavoastră, banii fiind oricum reţinuţi sub formă de impozit. Puteţi decide ca un mic procent (2% din aceşti bani) să intre în bugetul unei anumite organizaţii non-guvernamentale, a cărei activitate doriţi să o sprijiniţi.

Vă așteptăm să ne fiți alături în anul 2018. Mulțumim.

Ce este necesar să faci:

1. Descarcă şi completează cu datele personale cererea 230 dacă ai venituri doar din salarii, sau declaraţia 200 dacă ai venituri din alte surse (din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente).

2. Trimite declarația la Administraţia Financiară de care aparţii:
– prin noi, ni-l dai nouă şi avem noi grijă să ajungă unde trebuie (ne găsești la Gothic, L’enigme du Café, Alba Sport Vision sau la turele organizate);
– prin poştă, cu scrisoare recomandată;
– îl depui direct la registratura administraţiei financiare.

Important:
Administraţia Financiară de care aparţii este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate). Termenul limită până la care poate fi depuse formularul la Administraţia Financiară de care aparţii este 25 mai 2018.

Pentru cei care au deja un formular, care nu este completat cu datele Bicheru Cycling, găsiţi mai jos datele noastre de identificare fiscală:
Denumire entitate nonprofit – Asociaţia Bicheru Cycling
Cod unic de înregistrare fiscală al entităţii nonprofit – 33799070
Cont bancar (IBAN) al entităţii nonprofit – RO94BACX0000001063391001

 

Ce pot face 2% pentru Bicheru Cycling?

Cu banii obţinuţi din redirecţionarea impozitului de 2% vom susţine activitățile de zi cu zi ale Asociaţiei şi proiectele de pe agenda noastră.

Vă vom ţine la curent cu cheltuielile la care au fost folosiţi banii strânşi din donarea a 2%!

În anul 2017 fondurile obținute au fost cheltuite pentru susținerea echipei de ciclism (prin achitarea taxelor de participare la unele concursuri și achiziția de echipament specializat).