skirt_bike2
Noi, cei de la Bicheru Cycling, avem o pasiune pentru mersul pe bicicletă. De obicei practicăm acest sport pe munți și dealuri. Avem divizie de enduro și avem eveniment dedicat celor mici: Junior Bike Race. Dar niciodată nu uităm de doamnele și domnișoarele dragi nouă, de aceea vă propunem un eveniment deosebit, care le are ca punct principal pe ele: Skirt Bike Alba Iulia.

A șasea ediție va avea loc pe 30 iunie 2019, de la ora 17:00. Punctul de întâlnire va fi chiar în inima cetății Alba Carolina, pe esplanada din fața Catedralei Sf Mihail. Tema din acest an va fi „Flori, fete și biciclete”. Adică toți cei prezenți, și mai ales toate cele prezente, sunt încurajate să poarte ținute cât mai vesele, iar bicicletele să le decoreze cu flori, panglici și baloane.

skirtBike1

Am ales să ne implicăm în organizarea acestui eveniment pentru a promova ciclismul nu doar ca și sport, ci și ca un mijloc de transport în oraș. Credem că Alba Iulia ar fi un oraș mult mai atractiv atât pentru locuitori cât și pentru turiști dacă mai mulți oameni ar alege bicicleta în defavoarea mașinii. Ține de fiecare dintre noi să contribuim la acest lucru. Atunci când ne trezim dimineața, putem alege să luăm mașina, sau bicicleta. Iar la Skirt Bike Alba Iulia vom demonstra că și dacă alegi să mergi la birou cu bicicleta, poți avea o ținută chic și elegantă. Cei mici sunt de asemenea încurajați să participe, traseul pe care se va pedala fiind unul accesibil.

Așadar dacă la concursurile noastre recomandăm purtarea echipamentulului de protecție și a unor ținute cât mai sport, pe 30 iunie, participantele vor purta rochițe, pantofi eleganți, pălăriuțe sau alte accesoriile care oferă feminitate. Iar domnii sunt bineveniți, și ei fiind provocați la a purta ținute cât mai elegante.

Parada se va termina cu o tombolă la Framm’s, localul din Str. Păcii, nr. 13. Premiile sunt oferite de către parteneri și sponsori.

Skirt Bike Alba Iulia este organizat de Bicheru Cycling, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia prin proiectul TinnGO. Ca în fiecare an, Alba Sport Vision este un partener și sponsor de încredere, magazinul lor fiind și punctul de unde participanții își pot ridica numerele de concurs. Sponsori sunt Spice Fitness, Hotel Transilvania și Astoria Pool Park.

Vă așteptăm!

hartaskirtbike